Usein kysytyt kysymykset

Miten ostat

Tietokoneelta käsin tarjoaminen on nopein ja luotettavin tarjouksen tekotapa. Voit myös tarjota IronPlanetin mobiilisovelluksen kautta, joka tarjoaa lisäkäytännöllisyyttä.

Tarpeistaan riippuen myyjät voivat listata kalustoaan kuukausittaisiin verkkohuutokauppoihin. Tarjouksia voi tehdä verkossa, joten ostajat ympäri maailmaa voivat osallistua.

Pahoittelut, tämä on yleensä hankala järjestää tuotteiden kaupanaikaisen sijainnin hajanaisuuden vuoksi, ellei tuote sijaitse jossakin Ritche Bros. -pihoistamme. Puolueettomat tarkastuksemme tarjoavat yksityiskohtaiset ja laajat raportit kaluston kunnosta. Tätä takaa IronClad Assurance -sertifiointimme, joka antaa sinun tehdä tarjous varmuudella, näkemättä kalustoa henkilökohtaisesti.

Se, onko tuotteella hintavaraus, kerrotaan tuotteen tiedoissa.

Asiakaspalvelijamme sekä myyntiedustajamme ovat valmiina auttamaan sinua. Soita numeroon +353 1 860 5000 ja yritämme parhaamme mukaan vastata kysymyksiinne.

Asiakkailla tulee olla voimassaoleva ALV-veronumero. Tapauksissa, joissa veronumero ei ole VOIMASSA, ostajalta veloitetaan arvonlisävero, joka ei ole palautettavissa. Ensiostajilta veloitetaan ensimmäisen maksutapahtuman yhteydessä arvonlisävero. Tämä on palautettavissa, kun asianmukaiset asiakirjat ja VOIMASSAOLEVA ALV-veronumero on toimitettu. Vientiasiakkaiden kohdalla arvonlisävero on palautettavissa heidän ensimmäisestä ostoksestaan alkaen, kun asianmukaiset vientiasiakirjat on toimitettu. Jos kaikki asiakirjat toimitetaan onnistuneesti ensimmäisen maksutapahtuman jälkeen, sitä seuraavat ostokset ovat arvonlisäverottomia, jos sovellettavissa. Huomaa: IronPlanetin liikekäytäntö on aluksi veloittaa Puolan arvonlisäveroa Puolan vienneille, jos kyseessä ei ole EU:n jäsenmaa. Arvonlisävero palautetaan heti, kun asianmukaiset asiakirjatodisteet ovat toimitettu vientiin liittyen. Otathan meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Lopullisen myyntihinnan lisäksi jokaisesta tuotteesta veloitetaan Ostajan palvelumaksu sekä sovellettavat myyntiverot.

Kaikki IronPlanet-huutokaupoissa voitetut tuotteet on maksettava kokonaisuudessaan kolmen (3) työpäivän kuluessa. Tuotteisiin, joista ei ole vastaanotettu koko maksua 3 työpäivän kuluessa, sovelletaan myöhästymismaksu.

Tuotteen vapautuslomake tarjotaan ostajalle tai valitulle kuljetusliikkeelle, kun maksutapahtuma on suoritettu ja koko maksu on vastaanotettu. Tuotteen vapautuslomake antaa ostajalle tarvittavat tiedot, joilla varata aika tuotteen noutamiselle.

Ellei toisin ilmoiteta, sinun on noudettava tuotteesi kahdeksan (8) työpäivän kuluessa huutokaupan päättymisestä välttääksesi varastointikulujen kertymisen. Kaikki rästiin jääneet varastointikulut on maksettava ennen tuotteen noutamista. Kaikki tuotteet, joita ei ole noudettu 60 päivän sisällä, katsotaan hylätyiksi. Kun tuote on määritetty hylätyksi, se ei ole enää noudettavissa. Luethan IronPlanet -käyttöehdot, joista löydät lisätietoja hylkäämiskäytännöstämme.

Kassa

On kaksi asiaa, joita tulet tarvitsemaan suorittaaksesi onnistuneesti kassaprosessin:

  • Toimitusosoitteen ja ALV-numeron.
  • Ostajia, joiden aikeina on kaluston vienti Yhdysvaltoihin, pyydetään ilmoittamaan Yhdysvaltain vientisatamansa.

Jos uudelleenmyyntitodistuksesi on jo käsittelyssä kaluston määränpäävaltiossa, uudelleenmyynnin vapautusnumerosi tulee automaattisesti näkyviin kassaprosessin aikana. Jos uudelleenmyyntitodistuksesi ei ole kirjoilla, sinun on lähetettävä kopio uudelleenmyyntitodistuksestasi käyttäen viivakoodilla varustettua faksilomaketta. Voit tulostaa tämän faksilomakkeen Kassassa tai Kaupan jälkeiseltä sivulta. Lisätietoa löytyy täältä.

Ostamisen pitäisi kestää enintään viisi (5) minuuttia.

Laskusi pitäisi olla saatavilla heti, kun olet suorittanut kassaprosessin.

Soita asiakastukeen numeroon +353 1 860 5000.

Kyllä voit.

Voit tehdä muutoksia kassatietoihisi jopa kolme (3) työpäivää huutokaupan päättymisen jälkeen. Jos olet kuitenkin siirtynyt kassalle ja maksanut koko maksun, et voi enää muuttaa kassatietoja itse. Sinun on keskusteltava asiakaspalvelijamme kanssa tehdäksesi muutoksia kassatietoihisi.

Soita asiakastukeemme numeroon +353 (0)1 860 5000, ja tarjoamme sinulle neuvoja kassaprosessiin liittyen.

Jos et tiedä toimitusmääränpäätäsi heti huutokaupan jälkeen, sinulla on kolme (3) työpäivää aikaa suorittaa kassaprosessi ja suorittaa koko maksu. Kalusto on siirrettävä myyjän piha-alueelta kahdeksan (8) työpäivän kuluessa huutokaupan päätyttyä.

PriorityBid

PriorityBidSM on järjestelmämme, jolla tehdään tarjouksia huutokaupan esikatselujakson aikana. Merkittävä määrä tarjouksista, joita tehdään huutokaupoissamme, tehdään PriorityBid -tarjouksilla; yli 70 %:ssa tuotteista on yleisesti jo tarjouksia ennen huutokauppapäivää. Koska PriorityBids -tarjoukset tehdään esikatselun aikana, niillä on viivästävä vaikutus tuotteen hintaan: hinta ei muutu ennen kuin huutokauppa aukeaa. PriorityBids -tarjousten käytöllä on useita etuja:

  • Sinun ei tarvitse olla tietokoneesi ääressä huutokauppapäivänä. Kun teet PriorityBid-tarjouksen, määrittelet enimmäismäärän, jonka olet valmis maksamaan tuotteesta. Sinulle ilmoitetaan välittömästi, onko tarjouksesi korkein tähän astinen tarjous, mutta et saa tietää, kuinka suuri osa tarjouksestasi on vielä suojana myöhempien tarjouksien kohdalla. Tarjousmääräsi on salassa pidettävä, ja huutokauppaohjelmistomme pitää sinut johdossa kilpailevien vastatarjouksien kohdalla läpi esikatselun ja huutokauppapäivänä tai kunnes enimmäishintasi ylitetään. Jos toinen PriorityBid-tarjous ylittää omasi, saat välittömästi automaattisen sähköpostiviestin.
  • Voit voittaa tuotteen halvemmalla kuin enimmäishintasi. Tämän tyyppisissä huutokaupoissa hinta, jonka voittaja maksaa, määräytyy sen hinnan mukaan, jonka toissijainen tarjoaja oli valmis maksamaan. Lopullinen hinta ei ole koskaan enemmän kuin yhden tarjousvälin verran korkeampi kuin seuraavaksi korkein tarjous. Joten jos sinulla ei ole monta kilpailijaa, voit voittaa tuotteen halvemmalla kuin enimmäishintasi. Suosittelemme, että määrität "ei haittaa" -hintasi – eli jos toinen henkilö voittaa huutokaupan sillä hinnalla, et harmittele asiaa – ja tarjoat sitten yhden tarjousvälin verran sen alle. Ajoissa tehdyt tarjoukset varmistavat, että voitat. Kun tarjotut PriorityBid-tarjoukset ovat yhtä suuret, aikaisempi tarjous on ensisijainen (sillä on Etuoikeus kyseiseen hintaan), joten tehdessäsi tarjouksesi aikaisin saat etulyöntiaseman. Voit tehdä PriorityBid-tarjouksesi verkossa koska tahansa päivällä tai yöllä, tai faksin kautta Asiakastukemme aukioloaikojen aikana.
  • Saat vapautta pitää silmällä muita tarjouksia. PriorityBid-tarjoukset antavat sinulle vapautta selailla ja seurata muita tuotteita kauppapäivänä ilman että sinun tarvitsee huolehtia "pakollisista" tuotteistasi. Järjestelmämme toimii sihteerinäsi, seuraten jatkuvasti PriorityBid-tarjouksiasi ja pitäen sinut johdossa, kunnes hinta ylittää määritetyn enimmäishintasi.

Kun huutokauppapäivä lähestyy, voit tarkistaa PriorityBid-tarjouksiesi tilan Oman tilin Ostoslistalta. Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja ilmoitusasetukset ovat oikein Oma tili -profiilissasi, jotta vastaanotat ilmoitussäköpostiviestit, jos tarjouksesi ylitetään. Ennen kuin tarjouksesi edes ylitetään, voit nostaa minkä tahansa PriorityBid-tarjouksesi enimmäishintaa tekemällä uuden PriorityBid-tarjouksen samalle tuotteelle uudella enimmäishinnalla (älä huoli, et voit tehdä tarjousta itseäsi vastaan). Kuten kaikki muutkin tarjoukset, PriorityBid-tarjoukset ovat sitovia, ja niitä ei voi peruuttaa tai vähentää.

Yhdysvaltain armeijan ylijäämäkalusto

Jos sinulla on kysymyksiä demilitarisaatiokoodeista, käy Defense Logistics Agencyn verkkosivulla.. Jos tuotteessa on demilitarisaatiokoodi F tai Q, ostajan on saatava myyntiturvallisuusselvitys ennen kuin tuote vapautetaan noutoa varten. Saadakseen kyseisen hyväksynnän ostajan on täytettävä kaikki vaaditut tiedot EUC-lomakkeeseen. Tuotteet, jotka vaativat EUC:ta ovat ainoastaan Yhdysvaltain kansalaisen ostettavissa, ja heillä on oltava GovPlanet -tili, joka on luotu Yhdysvalloissa. Jos ostaja on syntynyt Yhdysvaltojen ulkopuolella, ostajan on toimitettava kopio Yhdysvaltain passistaan, Yhdysvaltain kansalaistodistuksestaan tai Yhdysvaltain Green Cardistaan.

Asiakaspalvelijamme sekä myyntiedustajamme ovat valmiina auttamaan sinua. Soita numeroon +353 1 860 5000 ja yritämme parhaamme mukaan vastata kysymyksiinne.

Kaikki tuotteet myydään joko punnissa tai euroissa, ja voimme hyväksyä ainoastaan näissä valuutoissa tehdyt maksut.

Ostajien on noudatettava Tullitoimia, jotka on esitelty käyttöehdoissamme ja usein kysytyissä kysymyksissä. Kaikki ostajat ovat vastuussa tuontiverojen ja arvonlisäveron maksusta. Ostajan on pyydettäessä annettava IronPlanetille todisteet siitä, että tavarat lähtivät maasta ja/tai ovat toisen maan tullaamia. Jos ostaja laiminlyö tätä ehtoa, ostaja pidetään vastuussa.

Lopullisen myyntihinnan lisäksi jokaisesta tuotteesta veloitetaan Ostajan palvelumaksu sekä sovellettavat myyntiverot. Euroopassa sijaitsevan puolustusvoimien ylijäämäkaluston kohdalla ostajilta veloitetaan SF97-vapautussertifiointi kyseisen tuotteen oston yhteydessä. SP97-vapautussertifikaatin hinta on 50 € / £45.

Kaikki IronPlanet-huutokaupoissa voitetut tuotteet on maksettava kokonaisuudessaan kolmen (3) työpäivän kuluessa. Tuotteisiin, joista ei ole vastaanotettu koko maksua 3 työpäivän kuluessa, sovelletaan myöhästymismaksu.

Tuotteen vapautuslomake tarjotaan ostajalle tai valitulle kuljetusliikkeelle, kun maksutapahtuma on suoritettu ja koko maksu on vastaanotettu. Tuotteen vapautuslomake antaa ostajalle tarvittavat tiedot, joilla varata aika tuotteen noutamiselle.

0215-tullauslomake on täytettävä, allekirjoitettava ja leimattava tullityöntekijän toimesta kaikista myydyistä tuotteista ennen kuin ne voivat poistua valtion alueelta. Tämän asiakirjan toimittaa IronPlanet.

Ellei toisin ilmoiteta, sinun on noudettava tuotteesi viidentoista (15) työpäivän kuluessa huutokaupan päättymisestä välttääksesi varastointikulujen kertymisen. Kaikki rästiin jääneet varastointikulut on maksettava ennen tuotteen noutamista. Kaikki tuotteet, joita ei ole noudettu 60 päivän sisällä, katsotaan hylätyiksi. Kun tuote on määritetty hylätyksi, se ei ole enää noudettavissa. Luethan IronPlanet -käyttöehdot, joista löydät lisätietoja hylkäämiskäytännöstämme.

Tarvitset EORI-numeron ja 0215-tullikaavakkeen. Ne on täytettävä ja leimattava tullissa ennen kuin tuote voi poistua valtion alueelta. Tullityöntekijän on tarkastettava yksikkö ja tuontiselvityslomake on täytettävä. Tuontitulliselvitys määrittää maksettavat tullimaksut, kaikki tullimaksut sekä arvonlisävero on maksettava ennen kuin ostaja lähtee tullitoimistolta. Tulli voi myös vaatia tuotteen BAFA-tarkastusta.

Tarvitset EORI-numeron ja 0215-tullikaavakkeen. Ne on täytettävä ja leimattava tullissa ennen kuin tuote voi poistua valtion alueelta. Ennen kuin tuote toimitetaan asuinmaahasi, valtuutetun kuljetusliikkeen tai -välittäjän on avattava T1-lomake (T1: rahtiselvitys ei-yhteisöllisten tuotteiden toimituksesta kahden sijainnin välillä EU-tullialueella). T1 suljetaan ostajan asuinmaassa paikallisessa tulitoimistossa. Kaikki tullimaksut ja arvonlisävero on maksettava ostajan asuinmaassa. Tulli voi myös vaatia tuotteen BAFA-tarkastusta. Myyjämme voivat tarpeen tullen auttaa, otathan yhteyttä osoitteeseen EUCustomerCare@ironplanet.com.

0215-tullauslomake on täytettävä ja leimattava tullin toimesta ennen kuin tuote voi poistua valtion alueelta. Ennen kuin tuote toimitetaan EU-satamaan, valtuutetun kuljetusliikkeen tai -välittäjän on avattava T1-lomake (T1: rahtiselvitys ei-yhteisöllisten tuotteiden toimituksesta kahden sijainnin välillä EU-tullialueella). T1 suljetaan EU:n lähtösatamassa. EU-tullimaksuja tai arvonlisäveroa ei makseta. Tulli voi myös vaatia tuotteen BAFA-tarkastusta.

BAFA on keskeinen lisensointiviranomainen, jonka vastuulla on liittovaltion vientihallintapolitiikan hallinnollinen toteuttaminen. Yhdessä valvonta- tai tarkastusviranomaisten kanssa, erityisesti eri tullitoimistojen kanssa, se on osana monipuolista vientihallintajärjestelmää.

Valtuutettu kuljetusliike tai -välittäjä voi valmistaa tämän asiakirjan sinulle.

Koska CE-sertifiointi on ainoastaan EU-vaatimus, suurin osa Yhdysvaltain puolustusvoimien ylijäämäkalustosta ei ole CE-sertifioitua, mutta myynnissä voi myös olla eurooppalaisvalmisteista kalustoa, joka voi olla CE-sertifioitu. CE-sertifioinnin mukaisuus on osa IronClad Assured -tarkastusraporttejamme, joten kaikki raportit tulee tutkia huolella selvittääkseen, onko yksikössä CE-merkintä. Tämä tieto löytyy Suositellut-osiostamme raportin yläosasta.

IronPlanet toimittaa SF97-vapautussertifioinnin DLA:lta. On ostajan vastuulla tarkistaa paikallisilta viranomaisilta ennen tarjouksen tekemistä, voiko tuotteen rekisteröidä uudelleen asuinmaassa. Ajoneuvomuutokset voivat olla tarpeen EU-säädösten noudattamiseksi. SP97-vapautussertifikaatin hinta on 50 € / £45.

Jos puolustusvoimien ylijäämäkalustot sijaitsevat Yhdysvaltain armeijatukikohdassa, kaikki vierailut on sovittava etukäteen IronPlanet-edustajan kanssa. Joillakin sijainneilla on rajoitukset tai yksinomaiset vaatimukset, joita sinun on noudatettava vierailusi aikana. Kun ajanvaraus on hyväksytty, sinä tai kuljetusliikkeesi edustaja viedään henkilökohtaisesti tukikohtaan.

Kun lopullinen maksu on vastaanotettu, tuotteen vapautuslomake on saatavilla ostajan IronPlanet-tilillä. Tuotteen Vapautuslomake sisältää yhteystiedot IronPlanetin osastolle, joka auttaa sinua sopimaan noutoajan ja antaa sinulle tiedon tarkasta noutopaikasta. Jos tuote myydään valtion sivulta, sinun tai kuljetusliikkeesi edustajan on esitettävä henkilöllisyystodistus, relevantit asiakirjat ja joissain tapauksessa todistus vakuutuksesta ennen alueelle saapumista.

IronPlanet avustaa ostajaa valmistelemaan asianmukaiset tulliasiakirjat, Kuljetuskumppanimme avustavat T1-lomakkeen kanssa.

Kuljetus

Ostajat ovat vastuussa ostetun kaluston kuljetuksesta.

Jos tarvitset apua kuljetuksessa, ota yhteyttä Kuljetuskumppaneihimme.

Ei. Myyjän ei tarvitse lastata mitään kalustoa tai varustetta konttiin. Ostajan on järjestettävä lastaus kontteihin ostajan kuljetusliikkeen kanssa. Poikkeuksista ilmoitetaan tuotesivuilla.

Myyjän ei tarvitse purkaa mitään kaluston osaa kuljetusta varten. Jotkut myyjät tai varastoliikkeet voivat kuitenkin tarjota palveluitaan purkaamisessa lisämaksua vastaan. Myyjän on sovittava tämä myyjän tai varastointiliikkeen kanssa. Myyjän yhteystiedot annetaan, kun IronPlanet on saanut ostetuista tuotteista maksun kokonaisuudessaan. Mahdolliset lisäkulut on neuvoteltava ja maksettava myyjälle tai varastointiliikkeelle. IronPlanet ei osallistu purkamisen järjestelyihin ellei toisin ilmoiteta sivustollamme.

IronPlanet ei voi tarjota muita mittoja ja/tai teknisiä tietoja kalustosta kuin ne mitä tarkastusraporteissa on annettu. Ostajat voivat hankkia mitat ja/tai tekniset tiedot ottamalla yhteyttä alkuperäiseen kalustovalmistajaan, tai vierailemalla valmistajan verkkosivuilla, ottamalla yhteyttä lähijälleenmyyjiisi tai etsimällä tietoa verkosta. Ostajan tulee työskennellä kuljetusliikkeensä kanssa tarkastellakseen yleisiä mittojen vertaustietoja. Myyjä voi päättää auttaa sinua lisätiedoilla, mutta muista, myyjän ei tarvitse tarjota mitään lisätietoa kalustosta.

IronPlanet ja/tai noutotukitoimisto antaa sinulle myyjän yhteystiedot, kun olet suorittanut maksun kokonaisuudessaan. Suoritettuasi maksun kokonaisuudessaan, löydät myös nämä tiedot verkkosivuillamme klikkaamalla Kuljetusvaltuutuslinkkiä, joka löytyy kyseisen tuotteen Jälkimyyntitiedot -sivulta.

Ostajan on siirrettävä kalusto siirrettävä myyjän piha-alueelta kahdeksan (8) työpäivän kuluessa huutokaupan päätyttyä. 8. työpäivän jälkeen myyjä voi veloittaa ostajalta varastointikuluja. Kuudenkymmenen (60) päivän jälkeen kalusto katsotaan hylätyksi ja voidaan hävittää, ja kaikki varastointikulut vähennetään voitoista. (Katso täysimittaiset käyttöehtomme: kohta V. Maksutapahtumien suorittaminen Ostajan kaluston siirto -kohdan alta löytääksesi lisätietoa).
Katso kohta Ostajan kulut & verot

Ryhtyäksesi ostajaksi IronPlanetilla sinun on ennen tarjousten tekemistä huutokaupassa esitettävä voimassa oleva EU-alueen ALV-numero. Ennakkomaksua ei tarvita. IronPlanet vaatii kuitenkin kaikilta Euroopan ulkopuolisilta ostajilta 2000 euron ennakkomaksun tarjoamisoikeuksien saamiseksi. Jos et voita tuotetta huutokaupassa, raha pysyy IronPlanetissa talletuksena niin kauan kuin Ostaja haluaa pitää oikeutensa tehdä tarjouksia huutokaupoissa. Ostaja voi sähköpostitse pyytää talletuksensa palautusta IronPlanetilta milloin tahansa. Huomaathan, että talletus palautetaan samalle henkilölle/yritykselle, joka lähetti talletuksen. Kun haluat ennakkomaksusi takaisin, ota yhteys asiakaspalveluumme numeroon +353 1 860 5000 tai osoitteeseen EUCustomerCare@ritchiebros.com tai paikalliseen toimistoosi. Katso tiedot yhteystietosivultamme.

IronPlanetilla on ostajille lista ulkopuolisia kuljetusliikkeitä, jotka auttavat ulkomaisissa toimituksissa. Monet näistä yrityksistä voivat myös antaa sinulle ei-sitovia toimitushinta-arvioita ennen ja jälkeen huutokauppojen. Kuljetus on ostajan vastuulla, IronPlanet ei itse koordinoi tai kuljeta kalustoa. Otathan meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut vastaanottamaan lisätietoa kuljetuksista.

Tarjoushinnan lisäksi, olet vastuussa maksunsuorituskuluista ja arvonlisäverosta. Katso Ostajan kulut ja verot saadaksesi lisätietoa.
Lisäksi olet vastuussa kuljetuksen kokonaishinnasta, joka maksetaan suoraan yritykselle, jonka palkkaat kuljettamaan kalustoa.

Kokonaismaksu on suoritettava IronPlanetille 3 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymisestä. Sinun on suoritettava kassaprosessimme heti huutokaupan jälkeen, jotta voit tulostaa laskun, joka tunnistaa verovapaustilasi ja toimitusmääränpään. Laskusi on saatavilla, kun olet suorittanut Kassaprosessin. Saat Laskusi näkyviin milloin tahansa kassaprosessin jälkeen käyttämällä laskulinkkiä, joka löytyy kyseisen tuotteen Jälkimyyntitiedot -sivulta.
Kaikki tuotteet, joita ei makseta ehtojen mukaisesti, katsotaan laiminlyödyiksi ja ostajan on maksettava "rikkomussakko", joka vastaa häviötä, jos tuote uudelleen myydään, sekä 14% provisiota uudelleenmyyntihinnasta, jossa vähimmäismäärä on 2 000€. Tämä maksu sovelletaan erikseen jokaiseen tuotteeseen, jonka maksun voittava tarjoaja laiminlyö. Varmistathan, että rahoituksesi on järjestetty ennen tarjouksien tekemistä varmistaaksesi, että maksut vastaanotetaan ajoissa ja välttääkseen mahdolliset rikkomussakot.

Jos olet viemässä ostamaasi tuotetta ulkomaille, sinun on suoritettava kassaprosessi myynnin jälkeen ja ilmoitettava vientisatama sekä ulkomainen toimitusosoite. Sinua pyydetään tallettamaan laskussasi näkyvä arvonlisäveromäärä. IronPlanet palauttaa talletuksesi saatuaan asianmukaiset asiakirjat käyttöehdoissa ilmoitettuihin aikoihin mennessä. Tuotteet saattetaan voida vapauttaa arvonlisäverosta, jos ne kuljetetaan hyväksyttyjen kuljetuskumppaniemme kautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat lisätietoja.

Ostaja on vastuussa kuljetuksen järjestämisestä ja valmistelee mahdollisesti vaadittavat paperityöt tullia varten. Ota yhteyttä tullivälittäjään tai rahtikuljettajaan liittyen viennin nimenomaisiin vaatimuksiin. Osana palveluamme ostajalle IronPlanet voi antaa sinulle listan rahtikuljettajista tai tullivälittäjistä.

Ostaja on vastuussa kuljetuksen järjestämisestä. IronPlanet voi antaa sinulle listan rahtikuljettajista tai tullivälittäjistä ennen huutokauppaa. Huutokaupan jälkeen voit pyytää toimitushinta-arvioita Kuljetuskumppaneiltamme suoraan IronPlanet-verkkosivuston kautta.