Edellinen Seuraava
Päättyy
Myydään tarjousten perusteella
 
  
Vahvistat tämän tarjouksen seuraavalla sivulla. Kuinka "Tee tarjous" toimii. Kuinka
23 seuraajaa
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
133 Tunnit
Sarja #
2016 US EPA Label, 40 ft - Paving Width, 70 in Trimmer Head

TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine The engine would crank but would not run. ***NOTE: Seller comments: The engine ran and the unit was completely operational prior to disassembly***
Drivetrain The drivetrain could not be operationally checked.
Hydraulics The hydraulic system could not be operationally checked.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
CE-merkintä No CE mark found
Hour Meter / Odometer 133 hrs, 133.7 hrs, Not operationally checked, LED Display would not show for a picture to be captured. - No guarantees made as to actual hours/miles/kilometers; the inspection report reflects what can be visually observed.
(33)


Control Station
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(8)


Moottori
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Engine 2016 US EPA Label
(8)


Chassis
IronPlanet pin connection pivot point wear inspections are limited to sound, sight and feel observations. Dial indicator testing is not performed.
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(7)
 
EI VALITUSOIKEUTTA