Edellinen Seuraava
Päättyy
Myydään tarjousten perusteella
Korkea tarjous
CAD 18 500
 
  
Osta nyt -hinta
CAD 25 000
Vahvistat tämän toiminnan seuraavalla sivulla. Miten se toimii. Kuinka
42 seuraajaa
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
465 350 KM
VIN
Cat C7 6 Cylinder Diesel Engine, Air Conditioner, Cruise Control, Eaton Fuller 8LL Manual Transmission, Differential Lock, 12000 lb. Front Axle, 40000 lb. Rears, 52000 lb. GVWR, 315/80R22.5 Front Tires, 11R22.5 Rear Tires, Spring Suspension, 193 in. Wheelbase, PTO, 15 ft. Long Body, Steel Dump Body, Electric Tarp

**VIN plate not legible-May be difficult to export** *MAY NEED BATTERIES*


TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Model Description
Kuvaus Tiedot
 
Configuration
Kuvaus Tiedot
(6)
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine The engine runs after jump starting.
Drivetrain The drivetrain engages in forward and reverse.
Brakes The brakes are operational.
Hydraulics The hydraulic system is operational.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Hour Meter / Odometer 465350.6 km - IronPlanet makes no guarantees as to actual hours/miles; we can only report what can be visually observed. Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(8)


Moottori
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Emissions Status No US EPA Label Present
(5)


Cab
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(8)


Underbody
Operational test is limited to low speed in a confined flat area without load. Differential interlocks, full transmission shifting and functionality of all drive axles cannot be fully verified. Inspector listens for abnormal noises, observes leaks and notes physical damage.
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(10)
 
EI VALITUSOIKEUTTA