Edellinen Seuraava
Myyntipäivä
8.4.2021
Voittava tarjous
US 6 200 $
# tarjouksista
40
MYYTY!
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
271 832 Mailit
VIN
Cummins M11 6 Cylinder Diesel Engine, Air Conditioner, Cruise Control, Engine Brake, Spicer 10-Speed Manual Transmission, Differential Lock, 12,000 lb. Front Axle, 40,000 lb. Rears, 52,000 lb. GVWR, 11R22.5 Front Tires, 11R22.5 Rear Tires, Air Ride Suspension, 156 in. Wheelbase, Air Sliding 5th Wheel


TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Model Description
Kuvaus Tiedot
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine The engine runs.
Drivetrain The drivetrain engages in forward and reverse.
Brakes The brakes are operational.
Hydraulics The hydraulic system could not be operationally checked.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Hour Meter / Odometer 271,832.2 mi - IronPlanet makes no guarantees as to actual hours/miles; we can only report what can be visually observed. Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(3)


Moottori
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Emissions Status No US EPA Label Present
(13)


Cab
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(15)


Underbody
Operational test is limited to low speed in a confined flat area without load. Differential interlocks, full transmission shifting and functionality of all drive axles cannot be fully verified. Inspector listens for abnormal noises, observes leaks and notes physical damage.
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(38)
 
EI VALITUSOIKEUTTA