Edellinen Seuraava
Päättyy
1 day, 20 hours (Voi päättyä aikaisemmin)
Mar 4, 20:52 PM PDT
 
  
Osta nyt -hinta
US 17 500 $
Vahvistat tämän toiminnan seuraavalla sivulla. Miten se toimii. Kuinka
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
111 242 Mailit
VIN
Cat C7 7.3L Diesel Engine, Air Conditioner, Cruise Control, Allison Automatic Transmission, 10,000 lb. Front Axle, 23,000 lb. Rear Axle, 33,000 lb. GVWR, 11R22.5 Tires, 132 in. Wheelbase, PTO, Dual Controls, Front Spray Bar, 60 in. Rear Broom, Gutter Brooms, Water System, Hydraulic Dump


TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Model Description
Kuvaus Tiedot
 
Configuration
Kuvaus Tiedot
(42)
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine The engine runs.
Drivetrain The drivetrain engages in forward and reverse.
Brakes The brakes are operational.
Hydraulics The hydraulic system is operational.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Hour Meter / Odometer 111,242.5 Miles, Meter operational - IronPlanet makes no guarantees as to actual hours/miles; we can only report what can be visually observed. Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(34)


Moottori
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Emissions Status 2004 US EPA Label
(14)


Cab
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(22)


Underbody
Operational test is limited to low speed in a confined flat area without load. Differential interlocks, full transmission shifting and functionality of all drive axles cannot be fully verified. Inspector listens for abnormal noises, observes leaks and notes physical damage.
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(26)
 
EI VALITUSOIKEUTTA