Edellinen Seuraava
Myyntipäivä
28.1.2021
Voittava tarjous
US 4 600 $
# tarjouksista
MYYTY!
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
45 079 Mailit
VIN
Diesel Engine, Automatic Transmission, 12000 lb. Front Axle, 21000 lb. Rears, 32000 lb. GVWR, 11R22.5 Front Tires, 11R22.5 Rear Tires, Spring Suspension, 140 in. Wheelbase, Auxiliary Engine, Dual Controls, Front Spray Bar, 72 in. Under Body Broom Gutter Brooms, Water System, Hydraulic Dump


TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Model Description
Kuvaus Tiedot
 
Configuration
Kuvaus Tiedot
(7)
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine There was no response from the engine when the key was turned.
Drivetrain The drivetrain could not be operationally checked.
Brakes The brakes could not be operationally checked.
Hydraulics The hydraulic system could not be operationally checked.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Hour Meter / Odometer 45079.9 mi, Not operationally checked - IronPlanet makes no guarantees as to actual hours/miles; we can only report what can be visually observed. Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(8)


Moottori
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(4)


Cab
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(12)


Underbody
Operational test is limited to low speed in a confined flat area without load. Differential interlocks, full transmission shifting and functionality of all drive axles cannot be fully verified. Inspector listens for abnormal noises, observes leaks and notes physical damage.
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(9)
 
EI VALITUSOIKEUTTA