Edellinen Seuraava
Myyntipäivä
6.5.2021
Voittava tarjous
US 9 100 $
# tarjouksista
51
MYYTY!
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
1 095 Tunnit
Sarja #
Canopy, 4 Forward 4 Reverse, Power Shuttle, US EPA Label, 1 Front Remotes, Front Weights, 1 Rear Remotes, 540 PTO, 3-Point Hitch, Drawbar, 13.6-16.1 Front Tires, 16.9x24 Rear Tires


TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine The engine started and ran.
Drivetrain The drivetrain engages in forward and reverse.
Hydraulics The hydraulic system could not be operationally checked.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
CE-merkintä CE Marked Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
Hour Meter / Odometer 1,095.9 hrs - IronPlanet makes no guarantees as to actual hours/miles; we can only report what can be visually observed. Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(3)


Control Station
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(1)


Moottori
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(6)


Chassis
IronPlanet pin connection pivot point wear inspections are limited to sound, sight and feel observations. Dial indicator testing is not performed.
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(30)
 
EI VALITUSOIKEUTTA