Edellinen Seuraava
Myyntipäivä
12.2.2024
Voittotarjous
NZ 20 000 $
# tarjouksista
# seuraajista
46
MYYTY!
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
3 703 Tunnit
Sarja #
Enclosed Cab, Air Conditioner, 32 Forward 32 Reverse, Powershift, Left Hand Reverser, 205 hp Engine, Front Weights, 3 Rear Remotes, Auxiliary Hydraulics, Exterior 3-Point Hitch Controls, 540/1000 PTO, Drawbar, 600/65R28 Front Tires, 710/70R38 Rear Tires, A263296

TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Model Description
Kuvaus Tiedot
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine After jump starting, the engine ran. The engine would not re-start after shutting down without jump starting.
Drivetrain The drivetrain engages in forward and reverse.
Hydraulics The hydraulic system is operational.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Hour Meter / Odometer 3703 hrs, Meter reading could not be obtained - No guarantees made as to actual hours/miles/kilometers; the inspection report reflects what can be visually observed. Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(2)


Control Station
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(8)


Engine
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(6)


Hydraulics Photos
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(5)


Chassis
IronPlanet pin connection pivot point wear inspections are limited to sound, sight and feel observations. Dial indicator testing is not performed.
Kuvaus Arviointi Tiedot  
(7)
 
EI VALITUSOIKEUTTA