Edellinen Seuraava
Päättyy
4 days, 7 hours (Voi päättyä aikaisemmin)
Mar 11, 05:54 AM PDT
 
  
Vahvistat tämän tarjouksen seuraavalla sivulla. Kuinka "Tee tarjous" toimii. Kuinka
40 seuraajaa
TUOTTEEN TIEDOT
14 in Cutter Head Dredge, Cat Diesel Engine

There was no response from the engine when the key was turned. Fuel system components have been removed from the units engine, (1) pump assembly has been removed and rear hoist mast has bend/crack damage. The main components could not be operationally checked.

***It has been reported that the boom winches seen in the photos were removed post inspection and will NOT be included in the sale***


TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Functionality
Kuvaus Tiedot
Engine There was no response from the engine when the key was turned. Fuel system components have been removed from units engine.
Hydraulics The hydraulic system could not be operationally checked.

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Hour Meter / Odometer Meter reading could not be obtained - IronPlanet makes no guarantees as to actual hours/miles; we can only report what can be visually observed.
(28)
 
EI VALITUSOIKEUTTA