Edellinen Seuraava
Päättyy
3 days, 8 hours (Voi päättyä aikaisemmin)
Apr 1, 08:33 AM PDT
 
  
Vahvistat tämän tarjouksen seuraavalla sivulla. Kuinka "Tee tarjous" toimii. Kuinka
TUOTTEEN TIEDOT
Mittarilukema
222 238 Mailit
VIN
Schwing Stetter 11 yd. Capacity Mixer Body, 3 Removable Chutes, Air Ride Cab, Steerable Air Lift Pusher Axle, Beam Type Suspension, Mack AI-350 12.0L Engine, Mack 10 Speed Manual Transmission, 248" Wheel Base, 6x4, 20,000 lb. Front Axle, 38,000 lb. Rears, 58,000 lb. GVWR, Sun Visor, Air Conditioning, Cruise Control, Power Mirrors, Heated Mirrors, Air Ride Drivers Seat, Tilt Steering Wheel, Telescopic Steering Wheel

The engine cranks but will not start. The main components could not be operationally checked. The rear pusher axle is lowered down.

**Seller Comment: The unit has upper engine issues.**


TarkastusraporttiHuomaa, että teet tarjouksen tuotteelle, jolla ei ole IronClad Assurance® -vakuutusta. Saat vain perustiedot tuotteesta ja sen kunnosta ostopäätöksesi vahvistamista varten.
 
Kokoonpano
Kuvaus Tiedot
Ilmajarrut: Yes
 
Erittely
Kuvaus Tiedot

Tämä tuote tarjotaan myyntikunnossa ilman IronClad Assurance -vakuutusta, eikä ostaja voi reklamoida tuotteen kunnosta. IronPlanetilla ei ole vastuuta tämän tuotteen kunnosta tai kuvauksesta. Tällä tuotteella ei ole IronClad-vakuutuksen tarjoamaa suojaa. Ostaja EI voi jättää reklamaatiopyyntöä tästä tuotteesta.


Yleisnäkymä
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Motor Vehicle Safety Standards Label Yes Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(2)


Toiminnallisuus
Kuvaus Arviointi Tiedot  
Käyttömittaus: 222,238.1 Miles; 23,667.1 Hours Klikkaa tästä avataksesi tämän tuotteen kuvat ja videot  
(1)


Lisäkuvat
(68)
 
EI VALITUSOIKEUTTA