IronClad Assurance®

Osta luotettavasti IronClad Assurance® avulla

Tarkista, onko laitteessa, jonka haluat ostaa, IronClad Assurance -laitekuntosertifiointiamme

IronCladLogo
IronClad Assurance -laitekuntosertifiointimme kertoo sinulle, että yksi tarkastajistamme on henkilökohtaisesti ollut tarkastamassa tuotetta, ottanut valokuvia ja suorittanut pääjärjestelmille ja -komponenteille kattavan tarkastuksen. Mitä näet tarkastusraportista on, mitä saat kun vastaanotat laitteen. Jos vastaanottamasi tuote ei vastaa tarkastusraportissamme kuvattua kuntoa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä yhden työpäivän kuluessa vastaanotettuasi tuote. Aiheelliset valitukset käsitellään yhteisesti hyödyllisellä tavalla. Saat lisätietoa, tarkastelemalla IronClad Assurance -käytäntöämme. Jos sinulla on kysyttävää IronClad Assurance -käytännöstä tai haluat tehdä valituksen, ole hyvä ja ota yhteyttä Asiakastukiosastoomme maanantaista perjantaihin, klo 6:00 - 17:00. (PST-aika) numerosta +353 (0)1 860 5000.

Tarkastusraportit

Osta varmuudella, kun tiedät, että tuotteillemme on suorittettu kattava ja yksityiskohtainen tarkastus alan asiantuntijan toimesta.

Asiantunteva tarkastustiimi

Yli 250 ammattitarkastajan tiimillämme on keskimäärin yli 20 vuoden laitekokemus ja he noudattavat standartoitua, luotettavaa ja johdonmukaista arviointimenetelmää.

Luotettavat raportit

Raporttimme sisältävät arviot ja kommentit pääjärjestelmistä ja -komponenteista, toimintatestitulokset sekä useita valokuvia. Sovellettavien laitteiden kohdalla, sisällytämme myös tärkeimpien komponenttien öljyjen ja nesteiden laboratio-analyysit saasteiden ja metallijäämien varalta.

Osta varmuudella

IronClad Assurance -sertifioinnillamme, voi olla varma, että mitä näet tarkastusraportista on, mitä saat kun vastaanotat laitteen.

Hae laitteita & katso tarkastusraportteja

Hae