Brändiryhmämme

Brändiryhmämme

Johtava käytettyjen koneiden verkkomarkkinapaikka

Vuoden 1999 lähtien olemme myyneet verkossa miljardien arvosta raskaita koneita ja ajoneuvoja sekä lisänneet yli miljoona käyttäjää. Tuomme käytettyjen koneiden myyjät ja ostajat yhteen ja tarjoamme ainutlaatuisen IronClad Assurance ® -ostoturvan, jonka ansiosta ostajat voivat luottaa palveluun. Myyjät saavat tuotteistaan paremmat hinnat, sillä tapahtumamaksut ovat alhaiset ja globaali yleisö auttaa saamaan tuotteesta oikean hinnan. Toiminnan alun jälkeen brändiryhmämme on kasvanut. Nykyään meillä on osaamista tarkastusten, arviointien, kuljettamisen, vuokraamisen, valtion ylijäämämateriaalin ja energian saralla.

Pitkänmatkan kuljetusrekkojen myynnin asiantuntijat

TruckPlanet® on johtava verkkomarkkinapaikka käytetyn kuljetuskaluston myymiseen ja ostamiseen. Meiltä kalustopäälliköt saavat ajoneuvojen poistoon luotettavan ja joustavan ratkaisun ilman perinteisiin huutokauppoihin liittyvää aikaa ja kuluja. Koska ostajat näkevät taatut tarkastusraporttimme ja IronClad Assurance® -vakuutuksen, he voivat-ostaa luottavaisin mielin. Myyjät saavat tuotteistaan paremmat hinnat, sillä tapahtumamaksut ovat alhaiset ja globaali yleisö auttaa saamaan tuotteesta oikean hinnan.

Lue lisää osoitteesta www.truckplanet.com

Erityisalana valtionhallinnon materiaali

Valtion-, osavaltion- ja kunnanhallinnon käytetyn ylijäämämateriaalin myyntiin ja ostoihin keskittynyt verkkomarkkinapaikka maksimoi julkisten tahojen myyjien tulot erilaisten uudelleenmarkkinointikanavien avulla ja tuo maailmanlaajuisen valikoiman tehokkaimmin ostajien ulottuville. Ostajat ja myyjät voivat hallita koneomistuksiaan perinteisiä huutokauppoja tehokkaammin ja paremmalla hinta-laatusuhteella omien aikataulujensa mukaisesti. GovPlanet® on Yhdysvaltain puolustusministeriön (DoD) vaihtuvan ylijäämämateriaalin pääasiallinen markkinapaikka.

Lue lisää osoitteesta www.govplanet.com

Energiateollisuuden huutokauppayhtiö

Kruse Energy & Equipment Auctioneersilla on yhteensä yli 500 vuoden kokemus energiateollisuuden huutokaupoista. Huutokauppayhtiön sertifikaatin saanut yhtiö tarjoaa laadukkainta mahdollista palvelua. Yhtiön koulutetut työntekijät toimivat energia-alan eri sektoreilla, joten se voi vastata asiakkaiden tarpeisiin ainutlaatuisesti sijainnista huolimatta. Täyden palvelun huutokauppayhtiö kauppaa Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevia koneita.

Lue lisää osoitteesta www.kruseenergy.com

Luotettava tarkastus- ja arviointipalvelu

Asset Appraisal Services on käytettyjen ammattikoneiden tarkastuksien markkinajohtaja. Tarkastusraporttejamme on vuodesta 1999 asti pidetty malliesimerkkinä laadusta ja tarkkuudesta koko alalla. AAS tarjoaa asiakkailleen puolueettomia ja kattavia tarkastusraportteja ja sertifioituja arvioita monenlaisista koneista, esimerkiksi luokan 8 rekoista, perävaunuista, raskaista rakennuskoneista, maatalouskoneista ja kaivoskoneista. Luotettavien tarkastusraporttien ja sertifioitujen arvioiden pohjalta asiakkaamme voivat tehdä liiketoimintapäätöksiä esimerkiksi vuokrakoneiden palautusta, lunastuksia, ennakkorahoitusta, lakivaatumuksia ja yksityismyyntiä varten. Asset Appraisal Servicesin omat uudelleenmarkkinointityökalut mahdollistavat koneiden nopean ja tehokkaan markkinoinnin. Tämä sisältää suoramarkkinoinnin, valikoiman jakamisen, vähittäismyynnin ja myymisen julkisilla huutokauppa-alustoilla.

Lue lisää osoitteesta www.assetappraisalservices.com