Miten ostat

IronPlanetissa ostaminen on helppoa

1
Rekisteröidy & hanki ostamisoikeudet
Rekisteröidy ja pyydä ostamisoikeuksia. Jos tarvitset apua oikeuksien saamiseen, ota yhteys asiakaspalveluun.
2
Osta & Kassa
Osta tai voita tuote ja jatka kassalle.
3
Maksa tuote
Kun maksusi on perillä, löydät luovutustodistuksen Omalta Tililtäsi.
4
Nouto & Toimitus
Ota yhteys noutotukeen sopiaksesi noudosta (ei päde kaikkiin tuotteisiin). Myyjät saattavat vaatia 24–48 tunnin varoitusajan.

Kolme tapaa tehdä ostoksia IronPlanetissa

Osta nyt

Tarvitsetko laitetta heti? Ostajat voivat ostaa laajasta laitevalikoimasta tarvitsemansa laitteen kilpailukykyiseen kiinteään hintaan.

Tee tarjous

Lähetä paras tarjous tuotteesta, ja myyjä voi joko hyväksyä tai hylätä sen tai tehdä vastatarjouksen.

Huuda

Huutokauppoja sulkeutuu ympäri viikkoa. Tässä ovat kolme erilaista huutokauppatyyppiä:
 • Verkkohuutokaupat:
  Tunnetut huutokauppamme järjestetään yleensä kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Ne muistuttavat perinteistä fyysistä huutokauppaa ilman hintavarausta, eli huutokauppa aukeaa tietyksi ajaksi ennalta sovitun aikataulun mukaan. Jos et voi osallistua keskiviikkona, kaikki huutokaupat ovat avoinna kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tätä kutsutaan ennakkojaksoksi. Ennakkojakson aikana voit jättää ennakkotarjouksen (PriorityBid). PriorityBid-ennakkotarjous vastaa maksimihuutotarjoustasi, ja voit määrittää sen näppärästi etukäteen. Kokeile sitä Harjoitteluhuutokaupassa.
 • Suljetut huutokaupat:
  Suljettu tarjous ilman hintavarausta- tarkkoja tarjoussummia ei julkaista, vaan ne laitetaan järjestykseen. Huutajat voivat tehdä useita tarjouksia huutokaupan sulkeutumiseen asti. Suljettu tarjous- ostajat jättävät suljetun tarjouksen haluamastaan ostokohteesta. Sen jälkeen myyjillä on viisi päivää huutokaupan sulkeutumisen jälkeen valita voittava tarjous.

Rekisteröidy ja aloita ostaminen

Rekisteröidy. Se on helppoa, kirjoita vain sähköpostiosoitteesi tähän.

Pyydä ostoetuja ja rekisteröidy samaan aikaan. Tarvitset niitä, jotta olet valmis ostamaan tai tekemään tarjouksia milloin tahansa (ALV-numero vaaditaan).

Rekisteröitymisen jälkeen voit tehdä Oma Tilini -sivun.

Ammattilaisten sisäpiirin vinkit

 • Jätä PriorityBid-ennakkotarjouksia. Etkö voi olla verkossa, kun huutokauppa sulkeutuu? Tee PriorityBid-tarjous! Jätä maksimitarjouksesi, ja järjestelmämme jättää alhaisimman vaaditun tarjouksen jotta sinä voitat tarjouksen maksimissaan määrittelemälläsi maksimisummalla. Haluatko tietää toisen hyvän syyn PriorityBid-tarjouksen jättämiseksi? Jos huutokauppa päättyy tasapeliin, ensimmäinen PriorityBid-tarjouksen jättänyt voittaa!
 • Lisää tuotteita Watch Listillesi & saat ilmoituksia. Lisää haluamasi tuote Watch Listillesi niin saat ilmoituksen heti, kun tuotteesta voi jättää tarjouksia, sekä ennen huutokaupan sulkeutumista. Niin kauppa ei mene sinulta sivu suun!
 • Luo Tallennettuja hakuja. Haluatko tietää ensimmäisenä, kun saamme uusia tuotteita? Tallenna hakusi, niin saat hälytyksiä, kun saamme valikoimaamme hakuasi vastaavia tuotteita.

Usein kysytyt kysymykset

Katso kaikki UKK:t

Rekisteröidy ja pyydä ostamisoikeuksia täällä. Kun olet saanut ostamisoikeudet, voit tehdä tarjouksia kaikilla IronPlanetin kauppapaikoilla.

Et. Kaikki IronPlanet -markkina-alustan huutokaupoissa tehdyt tarjoukset ovat lopullisia ja sitovia. Voit aina nostaa, muttet koskaan alentaa tai poistaa, enimmäistarjoushintaasi.

Kun tuotteesta tekemäsi maksu on menestyksekkäästi käsitelty, seuraa näitä ohjeita:

 • 1. Tutustu luovutustodistukseesi* (löydät sen IronPlanet-tililtäsi), niin löydät yhteyshenkilön noudosta sopimiseen. Jos tuotteeseen on kirjattu myyjän kohdalle IronPlanet Noutotuki:
  • a. Soita asiakaspalveluumme heti kun mahdollista.
  • b. Koordinoimme noutoajan, joka sopii sekä sinulle että myyjälle. Myyjän yksityisyyden turvataksemme luovutamme vain hänen osoitteensa, ja kaikki sähköposti- ja puhelinyhteydenpito tapahtuu IronPlanetin asiakaspalvelun kautta.
  • c. IronPlanet lähettää sinulle vahvistuksen sovitusta noudosta sekä luovutustodistuksen ja luovutuskoodin. Voit ladata ne myös IronPlanet-tililtäsi oston jälkeen, ja sinun on esitettävä ne tuotetta noutaessasi.
 • 2. Jos myyjä on antanut luvan luovuttaa yhteystietonsa ja sijaintitietonsa ostajille, löydät ne luovutustodistuksestasi, jonka voit ladata IronPlanet-tililtäsi. Tässä tapauksessa voit ottaa suoraan yhteyttä myyjään ja sopia tuotteen noudosta.
 • 1. Kaikilta laskutetaan ALV ensimmäisestä ostosta. Sen takaisinmaksua voi hakea esittämällä voimassa olevan CMR/BOL-asiakirjan.
 • 2. Vanhojen asiakkaiden ei tarvitse maksaa ALV:ia, mikäli he eivät asu samassa maassa kuin ostettu tuote sijaitsee.

Löydä laitteita ja katso tarkastusraportteja

 • Selaa tuhansia tuotteita. Katso laitteita ja tarkastusraportteja jopa kolme viikkoa ennen kuin tuotteen huutokauppa sulkeutuu. Voit hakea valikoimastamme tai selata laitekategorioittain.
 • Tarkastusraportit ovat alalla ainutlaatuisia. Tuotteet, jotka on varustettu IronClad Assurance® -leimallamme, sisältävät yksityiskohtaiset tarkastusraportit, valokuvat ja paljon muuta. Niillä on IronClad Assurance® -laitteen kuntotodistus, joten voit ostaa laitteen luottavaisin mielin.

Onko sinulla vielä kysyttävää laitteen ostosta?