UKK

Usein kysytyt kysymykset

Miten myyt

Riippuen myyjien tarpeista he voivat luetteloida laitteensa kuukausittaisessa (tai Yhdysvaltain markkinoilla viikoittaisessa) verkkokaupassa tai Marketplace-E-sivulla. Järjestettiinpä huutokauppa verkossa tai fyysisessä sijainnissa, tarjoukset voidaan tehdä verkossa jotta ostajat voivat osallistua ympäri maailmaa. Kun maksu on vahvistettu, kuljetuskumppanimme voivat auttaa ostajia kuljettamaan tuotteet sijainnistasi tai huutokauppapaikasta.

Kuukausittaisissa huutokaupoissamme esillä olevat tuotteet myydään ilman varaushintaa.

Käytämme kuitenkin huutokauppojemme tuotteissa ainutlaatuista algoritmiamme, joka säätää avaustarjouksen tasolle, joka houkuttelee tarjoajia mahdollistaen samalla korkeimman mahdollisen myyntihinnan. Jos haluat asettaa varaushinnan, kysy lisää myynnistä sivulta

Materiaalin arvioinnit

Arviointiin vaadittu aikakehys ja työn määrä riippuu useista tekijöistä, kuten laiteyksiköiden määrästä, tyypistä, iästä, kunnosta, sijainnista ja saatavuudesta. Verrattain yksinkertaisen arvioinnin tekemiseen menee normaalisti 2–3 viikkoa allekirjoitetun sitoutumiskirjeen vastaanottamisesta alkaen. Monimutkaisemmat arvioinnit vievät enemmän aikaa. Teemme tietysti aina kaikkemme vastataksemme sinun erityisvaatimuksiisi.

Nämä kolme arvoa on määritelty alla:

  • Reilu markkina-arvo (FMV) - Määritellään rahana ilmaistuna summana, joka voidaan olettaa kohtuullisesti vaihdettavaksi omaisuudeksi halukkaan ostajan ja halukkaan myyjän välillä, täysin oikeudenmukaisesti, ilman pakkoa ostaa tai myydä ja molempien osapuolten ollessa täysin tietoisia kaikista oleellisista tiedoista alkaen tietystä päivästä.
  • Valvotun selvitystilan arvo (OLV) - Määritellään rahana ilmaistuna arvioituna bruttosummana, joka voi olla myynnin tyypillinen tulos, ostajan löytämiselle annetun kohtuullisen aikajakson aikana, jolloin myyjä pakotetaan myymään tuote sellaisena kuin se on tuotteen sijaintipaikasta alkaen tietystä päivästä.
  • Pakotetun selvitystilan arvo (FLV) - Määritellään rahana ilmaistuna arvioituna bruttosummana, joka voi olla asianmukaisesti mainostetun ja tehdyn julkisen myynnin tyypillinen tulos, jolloin myyjä pakotetaan myymään tuote sellaisena kuin se on tuotteen sijaintipaikasta alkaen tietystä päivästä.

 

Myyjän kulut

Se riippuu siitä, kuinka monta osaa ja minkä tyyppisiä laitteita myyt pakettitarjouksen osana. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys IronPlanetin asiakaspalveluun numerossa +353(0)1 899 1040.