Miten myyt

Myyminen
IronPlanet & Marketplace-E
on helppoa.

1

Hinnoittelemme ja tarkastamme laitteesi.

Soita meille ja mietimme yhdessä räätälöityjä vaihtoehtoja, joiden avulla voimme maksimoida tuottosi. Kun olemme määrittäneet parhaan tavan laitteistosi myymiseen, valtuutetut tarkastajamme tulevat tarkistamaan laitteet.

2

Markkinoimme ja myymme laitteesi.

Julkaisemme tarkastusraportit ja markkinoimme laitteesi päteville ostajille ympäri maailmaa. Ostajat voivat nähdä taatut tarkastusraporttimme - joita tukee IronClad-vakuutuksemme - ja ostaa luottavaisin mielin.

3

Sinä saat rahat.

Kun olemme vahvistaneet ostajan maksusuorituksen, maksamme summan sinulle ja laite luovutetaan ostajan käyttöön.

Tee tarjouspyyntö!

Esittele laitteesi meille ja kerro, miten saamme sinuun yhteyttä. Paikallinen edustajamme ottaa sinuun yhteyttä seuraavana työpäivänä.

Sinulla on upea mahdollisuus löytää yli 2 miljoonan rekisteröidyn ostajan joukosta ympäri maailmaa henkilö, joka haluaa ostaa myymäsi laitteen.

John Doe

“IronPlanet on tehnyt uutterasti työtä varmistaakseen reilun markkina-arvon mukaisen myyntihinnan. Loppujen lopuksi tämä myynti mahdollisti luovutusstrategiamme onnistumisen.”

Swift Transportation

John Doe

“IronPlanet on todella nopea. Sinun ei tarvitse odottaa ja mainostaa kuukausien ajan. On olemassa rajattu aika, jolloin tiedät minkä arvoinen laitteesi on.”

Freedom Waste Service