UKK

Usein kysytyt kysymykset

Miten myyt

Myyjät voivat tarpeidensa mukaan listata laitteensa viikoittaisiin verkossa tai paikan päällä järjestettäviin huutokauppoihimme. Oli huutokauppa sitten verkossa tai paikan päällä, tarjoukset jätetään verkossa, jotta ostajat ympäri maailman voivat osallistua.

Kyllä, kuukausittaisissa verkkohuutokaupoissamme ja paikan päällä järjestettävissä huutokaupoissamme voidaan huutokaupata käyttämällä pohjahintaa.

Materiaalin arvioinnit

Arviointiin vaadittu aikakehys ja työn määrä riippuu useista tekijöistä, kuten laiteyksiköiden määrästä, tyypistä, iästä, kunnosta, sijainnista ja saatavuudesta. Verrattain yksinkertaisen arvioinnin tekemiseen menee normaalisti 2–3 viikkoa allekirjoitetun sitoutumiskirjeen vastaanottamisesta alkaen. Monimutkaisemmat arvioinnit vievät enemmän aikaa. Teemme tietysti aina kaikkemme vastataksemme erityisvaatimuksiisi.

Nämä kolme arvoa on määritelty alla:

  • Reilu markkina-arvo (FMV) - Määritellään rahana ilmaistuna summana, joka voidaan olettaa kohtuullisesti vaihdettavaksi omaisuudeksi halukkaan ostajan ja halukkaan myyjän välillä, täysin oikeudenmukaisesti, ilman pakkoa ostaa tai myydä ja molempien osapuolten ollessa täysin tietoisia kaikista oleellisista tiedoista alkaen tietystä päivästä.
  • Valvotun selvitystilan arvo (OLV) - Määritellään rahana ilmaistuna arvioituna bruttosummana, joka voi olla myynnin tyypillinen tulos, ostajan löytämiselle annetun kohtuullisen aikajakson aikana, jolloin myyjä pakotetaan myymään tuote sellaisena kuin se on tuotteen sijaintipaikasta alkaen tietystä päivästä.
  • Pakotetun selvitystilan arvo (FLV) - Määritellään rahana ilmaistuna arvioituna bruttosummana, joka voi olla asianmukaisesti mainostetun ja tehdyn julkisen myynnin tyypillinen tulos, jolloin myyjä pakotetaan myymään tuote sellaisena kuin se on tuotteen sijaintipaikasta alkaen tietystä päivästä.

Myyjän kulut

Se riippuu siitä, kuinka monta osaa ja minkä tyyppisiä laitteita myyt pakettitarjouksen osana. Ota yhteys IronPlanetin asiakaspalveluun numerossa +353(0)1 899 1040, jos haluat lisätietoja.