Kuljetus

Kuljetuspalvelut

IronPlanet ymmärtää kuljetuspalveluiden tärkeyden laitteen ostoa suunnitellessa. Autamme ostajia kuljetuspalveluiden tarjoajien valinnassa. Yhteistyötä kanssamme tekevillä kuljetuspalveluiden tarjoajilla on paljon kokemusta raskaskuljetuksista, he tarjoavat kilpailukykyiset hinnat markkinapaikalla, ja muut ostajamme ovat käyttäneet heidän palvelujaan säännöllisesti.

Ritchie Bros. Logistics

Ritchie Bros. Logistics
 

Ritchie Bros kuljettaa laitteesi sinne, missä sitä tarvitset. Se tarjoaa täyden palvelun ovelta-ovelle logistiikka- ja kuljetusratkaisut. Ritchie Bros. Logistics huolehtii laitteen matkan kaikista vaiheista kaiken kattavalla palvelullaan, jotta saat kuljetettua laitteesi rajojen, maanosien ja merten yli nopeasti ja tehokkaasti: hinta-arviot, toimitus ja kuljetus, tullimaksut, tuonti- ja vientiasiakirjat, kaikki maksut.

Ota yhteyttä Ritchie Bros. Logistics -tiimiin jo tänään ja pyydä lisätietoja tai hinta-arvioita. Soita numeroon +31.1683.92200 tai kirjoita osoitteeseen: logistics@rbauction.com

 

Kansainväliset kuljetuspalvelut

Gruber Logistics B.V.

 

Yhteystiedot
Stefano Lotto
Puhelin: +31 18 36 69 802
Faksi: +31 18 36 69 810
Stefano.Lotto@gruber-logistics.com
http://www.gruber-logistics.com
 

Hansen Shipping (UK) Ltd

 

Yhteystiedot
Rasmus Stokholm
Puhelin: +44 (0) 1277 355 655
Matkapuhelin: +44 (0) 790 69 55 495
rasmus@hansenshipping.com
http://www.hansenshipping.com

Laitteiden ostajat voivat aina halutessaan hoitaa kuljetusjärjestelyt itse. IronPlanetia ei voida pitää vastuussa mistään teoista, laiminlyönneistä tai huolimattomuudesta, joka johtuu kolmannen osapuolen kuljetusjärjestelyistä, oli kyseessä sitten yllä luetellut tai ulkopuoliset kuljetuspalveluiden tarjoajat.

Kuljetuskulut voivat muuttua, ja monet tekijät vaikuttavat kuljetuskuluihin mukaan lukien laitteen tyyppi ja kokoonpano, kuljetusmatkan pituus ja käytetty tie, sekä käytettävä täysperävaunun tyyppi ja kuorman kuljettamiseen tarvittavat luvat. Kuljetukseen liittyvä kumppanuussuhde ja sopimus ovat vain ostajan ja kuljetuspalvelun tarjoajan välinen asia. Kaikki noutopäiviin, toimituspäiviin, kuluihin ja maksutietoihin liittyvät kysymykset tulee esittää suoraan kuljetuspalvelun tarjoajalle.